Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан коментира една от нашумелите теми около Кралския клуб, а именно подновяването на договора на Кристиано Роналдо. Специалистът заяви, че това е дискусия, която касае най-вече клуба и португалеца и отказа да вземе отношение по нея.

„Кристиано е добре, той се вълнува от това да играе и да бележи, в другото аз не мога да се бъркам. Въпросът с подновяването на договора му е само между клуба и самия него. Ще е хубаво да е при нас“, отбеляза Зизу.

В предстоящия седми кръг Реал Мадрид ще премери сили Еспаньол. Запитан за достойнствата на съперника, Зидан каза: „Ще видим на мача утре. Те разполагат с футболисти, с които да играе добре. Могат да играят добре отзад. Това, което ни остава на нас е да влезем добре в мача, да изиграем нашата си роля още от самото начало“.

Реал Мадрид се намира в серия от две поредни победи, срещу Алавес за шампионат и Борусия Дортмунд в Шампионската лига: „Надявам се да продължим добрата линия на развитие. Имаме възможността, стига да подходим по правилния начин“.

„Въпреки че разполагаме с най-добрите футболисти, не може да побеждаваме всеки път“, добави специалистът.