Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви, че се чувства щастлив на „Сантиаго Бернабеу“ и иска да остане начело на отбора.

„Трябва изцяло да се концентрираме върху предстоящите мачове срещу Пари Сен Жермен. Трябва да бъдем на 300% готови за мачовете срещу ПСЖ, защото ще се изправим срещу един отбор, който прави невероятен сезон. Те разполагат с феноменални футболисти. С подкрепата на нашата публика аз вярвам, че ще ги победим“, коментира Зидан в интервю за френския телевизионен канал „RTL“.

„Карим е достатъчно мотивиран, за да се докаже. Той дава много на отбора. Това е много важен мач за него, а и за целия отбор. Сигурен съм, че ще ни помогне много“, добави треньорът на Реал Мадрид.

„Треньорската професия е много трудна. През миналата година постигнахме отлични резултати и създадохме много силен отбор. Всички треньори са подложени на критики, когато са начело на голям отбор независимо дали във Франция, Испания, или друга страна“, продължи французинът.

„Мбапе има потенциала да стане много голям футболист. Той все още е много млад. Пари Сен Жермен разполага с феноменални футболисти. Ще ни бъде много трудно да ги спрем. Трябва да бъдем изключително концентрирани и да се възползваме от всяко едно положение, което се откри пред нас. Ще имаме малко възможности и е важно да ги реализираме.“

„Щастлив съм в Мадрид и искам да продължа да бъда треньор на Реал. Истината е, че не правим най-добрия сезон. Отговорността е моя. Този сезон е различен от миналия. Ние живеем в настоящето и не мислим за миналото. Концентрирани сме изцяло върху предстоящите два мача срещу Пари Сен Жермен“, каза още Зинедин Зидан.

Зидан предупреди ПСЖ за Роналдо

Зидан: Наясно съм кой ще играе срещу ПСЖ