Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан даде повече от категоричен отговор на въпрос би ли поел Барселона. Френският специалист заяви, че сърцето му е „бяло“ и не би предприел такъв ход в кариерното си развитие.

„Имам бяло сърце. Като играч бях същият. След Мадрид са ме питали искам ли да играя на друго място и казах, че не желая. Така че, не бих тренирал Барса“, заяви Зидан на питане в тази насока.

Тактикът Зизу пред заветното 100

„Искам да победим Хетафе и да скъсим дистанцията с лидерите. Нищо повече“, коментира още Зидан за предстоящия двубой на 14 октомври от 17.15 часа.

Основен играч на Реал на линия за Хетафе

Гостуването на Хетафе ще бъде регистрирано под номер 100 в кариерата на Зидан начело на Кралския клуб. Какви са усещанията му преди този важен момент: „Трудно е, когато се губи, защото нещо не се прави, както трябва. Имам много хубави моменти, но бих отличил спечелването на Ла Лига. Защото е много сложна, много хубава, да я спечелиш е върхът“.

За състоянието на вратаря Кейлор Навас, за когото стана ясно, че е контузен след участието му с националния на Коста Рика, Зидан сподели: „Надявам се травмата на Навас да отшуми за по-кратко време. Той страда от разтежение на адуктора. Ще гледаме ден за ден“.