Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан говори пред медиите след равенството 1:1 с Виляреал като гост в мач от десетия кръг на Ла Лига. Шампионите бяха без ключови играчи като Серхио Рамос, Каземиро и Карим Бензема, но въпреки това Мариано Диас изведе отбора напред в резултата през първото полувреме. В 73-ата минута обаче Жерард Морено донесе точката за „жълтата подводница“ след точно изпълнена дузпа.

За французина това са две загубени точки, тъй като това, което е видял е било стойностно представяне, въпреки натрупаната умора. Освен това легендата на Реал увери феновете на "белия балет", че Иско е играч на Реал Мадрид и ще остане в клуба.

„Една точка изглежда прекалено малко. Заслужавахме много повече днес заради играта която показахме. Разочарован съм заради усилията на момчетата. Относно Мариано, той не бе играл от дълго време, беше изтощен", заяви специалистът.

Запитан дали Иско е поискал да напусне клуба, световният шампион отрече слуховете.

„Не, нищо. Няма да говорим за това какво се случва в съблекалнята. Иско е играч на Мадрид, той остава тук. С нас е и няма нужда да се дискутира“, увери той.

„Имаше много умора, но трудът на състезателите бе великолепен и имаше възможности да прибавим три точки. Жалко е, че не успяхме“, продължи Зидан.

За игровото време, което Еден Азар получава:

„Той не игра дълго време и трябва да контролираме добре минутите му. Но сега вече се върна и се справя добре“, завърши изказването си Зизу.