Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан продължава да не иска нови попъления и да има пълно доверие в състава, с който разполага.

„Кепа? Не обичам да говоря за футболисти, които не са на Реал Мадрид. Той не е наш футболист. Аз мисля само за моите футболисти и за моите вратари. Това е единственото, което мога да кажа“, коментира Зидан.

„Дали ще вземем нови играчи? Вярвам на моите футболисти, които в момента са част от състава. Истина е, че ни заболя от загубата в Ел Класико, но ние трябва да се вдигнем сами. Шансовете ни са реални и в шампионата, и в купата и в Шампионска лига. Хората могат да дават мнения, както винаги, но ние имаме думата. Ще видим какво ще се случи в края на сезона“, добави Зизу.

„Не знам какъв е планът за Винисиус. Не е въпрос към мен. Той е футболист на Реал Мадрид, който ще бъде използван в бъдеще. В момента не е част от отбора. Ще видим как ще се развият нещата при него“, продължи наставникът на Реал Мадрид.

„Имаме възможност да подпишем с нови играчи до 31 януари и всичко може да се случи. Това, което казвам аз е, че съм доволен от състава, с който разполагам. Истина е, че може да се случи всичко. Аз вярвам в моя състав и съм готов да поема отговорност във всеки един момент. Имам живи шансове за всеки един от трите трофея. Ще видим през юни какви ще са окончателните резултати“, каза още Зинедин Зидан.

Зидан: Честно, заболя ни от загубата срещу Барса