Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан коментира предстоящия първия двубой от финала за Суперкупата на Испания срещу Барселона. Специалистът разкри, че голямата звезда на тима Кристиано Роналдо е възстановен и е готов за игра и добави, че мадридчани ще се постараят да спечелят.

Зизу получи нов договор от Реал 

Първото Ел Класико е на 13 август от 23.00 часа на „Камп Ноу“. Реваншът е на 17 август от 00.00 часа.

„Има мач на „Камп Ноу“ и мач на „Бернабеу“. Такъв е регламентът на Суперкупата на Испания. Харесват ми тези двубои“, каза Зидан.

„Ще видите дали ще има ротации утре...Всички сме добре, в перфектно физическо състояние, както и ментално. На всички им се играе и това е хубаво. После ще трябва да избирам. Роналдо е готов за игра. Беше на ваканция, поработи няколко дни с нас, но е тренирал и е готов“.

Зидан няма нужда от нови попълнения

„Опитвам се да си върша добре работата всеки ден. Треньор съм и трябва да допринеса с нещо. Знам къде съм и знам, че нещата се получават стъпка по стъпка. Предстои ни важен мач и ще се постараем да го спечелим. Винаги съм се опитвал да давам максимума. Има и реванш, разбира се. Имам късмет с тези футболисти“, добави Зизу.

Що се касае до новия му договор, френският специалист обясни: „Доволен съм, но договорът не значи нищо. Знам къде се намирам. След година може да не съм тук. Аз и Реал никога няма да имаме спорове. “