Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан е спокоен преди Ел Класико утре вечер. Французинът апелира да се обърне внимание на футбола, а мерките за сигурност да се оставят на нужните хора.

„Трябва да вложим нашата енергия и мислим върху това, че мачът ще се играе. Можем цяла седмица да говорим за обстоятелствата, но реалността е, че утре предстои футболен мач”, заяви Зизу на пресконференцията си днес.

“Трябва да оставим съдията на спокойствие. Това е футболен двубой и въпреки че се говорят много неща, в крайна сметка хората искат да гледат добър футбол. Не съм притеснен от нищо. Доволен съм, не само аз, а всички. Радваме се, че ще играем Ел Класико. Спомням си, когато играех аз. Живееш за такива мачове”, сподели още французинът.

“Не съм притеснен за съдията. Всеки да говори каквото си иска. В този мач може да се случи всичко. Важно е да сме подготвени. Знаем, че те имат Меси, но ние също разполагаме със своите оръжия. Не ме притеснява владението на топката, има много неща. Трябва да покажем най-доброто. Именно това ще опитаме да направим. Всеки ден има своята история. Ковачич се справи добре с опазването на Меси, но сега мачът е друг, историята е друга и ще видим какво ще се случи. В тези срещи винаги трябва да даваш най-доброто от себе си. Не мисля, че ролята на стадиона ще е основна. Очакваме да видим голям мач”, сподели.