Мениджърът на Реал Мадрид - Зинедин Зидан, бе изключително доволен от победата над Гранада, която доближи "белите" още повече до титлата в Испания, но призна, че осъзнава, че още нищо не е решено окончателно. 

"Зарадвах се, защото това е нормалната реакция, когато печелиш мач като този. Всички играха много добре, доволен съм. Изиграхме прекрасно първо полувреме, през второто нещата се влошиха. Съперникът подобри играта си", призна Зизу. 

"Горд съм с този отбор, остават ни още два мача и все още нищо не е спечелено. Това е реалността. Щастливи сме, но имаме още 6 точки за взимане." 

"Всеки дава всичко от себе си за отбора. Нашата цел е да помогнем на играчите да показват най-доброто от себе си във всеки мач. Зад това нещо стоят страшно много хора", заяви Зидан. 

Френският специалист коментира и темата с Еден Азар, който остана на пейката. 

"Един футболист трябва да бъде в много, много, много добра форма, за да влезе да играе. Той не е напълно готов. Ситуацията е малко сложна, но се надявам, че в четвъртък ще може да помогне на отбора. Това е и неговото желание", завърши специалистът.