Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви, че няма нищо против вратаря Кепа Арисабалага, който бе сочен за сигурно ново попълнение на Кралския клуб през януари. Както е известно, сделката с Атлетик Билбао пропадна, особено след като стана ясно, е младият талант има контузия. Същевременно самия Зизу нееднократно заяви, че „белите“ нямат нужда от подсилване през зимния прозорец.

В крайна сметка Арисабалага поднови контракта си с баските до 2025 година. В момента освобождаващата му клауза е 80 милиона евро.

Роналдо се появи на тренировка, но отпада за Леганес

„Има потенциални имена, които се спрягат за лятото, стига клубът да иска да прави промени. През юни, да. Но моята идея, а и тази на клуба, защото все пак сме едно цяло, е да не правим гръмки ротации. Дразня се като слушам някои коментари, че съм победил аз. Моето ежедневно притеснение е за моите футболисти, това, което върша с моите играчи. Останалите не ме вълнуват, а аз искам да говоря за тези футболисти, които са част от клуба. Направих един коментар за един играч и…Когато ми дадат думата, се опитвам поне малко да обясня моето мислене. Интересувам се от моите възпитаници, които са тук. Нямам нищо срещу Кепа, нито спрямо който и да е друг“, каза френският треньор.

ПСЖ взима в комплект Зизу и Роналдо?