Старши терньорът на Реал Мадрид говори пред медиите преди срещата с Хетафе в Ла Лига. Той заяви, че лятното попълнение Еден Азар със сигурност ще пропусне срещата за Суперкупата на Испания. 

"На 100% е аут от Суперкупата на Испания. Той няма да пътува и ще продължи с възстановяването си. Надяваме да го видим отново след като се върнем от мача за Суперкупата".

Френският наставник коментира трудностите при отбелязването на голове, както и дали Погба ще акостира на "Сантяго Бернабеу".

"Не мисля, че е проблем. Има моменти, когато имаш шансове, но не успяваш да ги реализираш. Това ни се случва в последно време. Трябва да сме спокойни за това. Това е хубавото на футбола - имаме нов мач, за да се върнем към головете", сподели специалистът. 

"Няма да е провал, ако не спечелим нищо през сезона. Неуспех ще е, ако не се опитаме да го направим. Ние се фокусираме върху тренировките и даваме всичко от себе си на терена. В края на деня има един шампион в Ла Лига, в Шампионската лига, а нашите опоненти не са глупави".

"Не мога да отговоря на това, защото Пол принадлежи на друг клуб. В момента има контузия и се надявам да се върне в игра скоро. Желая му всичко най-добро", заяви още Зидан.