Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан е безкрайно огорчен от държанието на Ювентус и нещата изречени по адрес на тима му след реванша от ¼-финалите на Шампионската лига.

Реал отпразнува победата над Юве с... прегръдки

“Белите” изхвърлиха италианския гранд от напдреварата след спорна дузпа в последните секудни на срещата. Според френският специалист “бианконерите” би трябвало да се срамуват от поведението си.

“Срамно е всичко това, което се изрече по наш адрес и начинът, по който се държаха към нас. Не мога да повярвам, че хората казаха такива неща. Изоставането ни с 0:3 от Юве ме изненада, но това е красотата на футбола. Не мислех, че е възможно, но все пак се случи. Понякога нещата се случват по твоя начин, друг път не”, коментира Зидан.

Зидан: Допуснахме много грешки и страдахме

“Това, което каза Буфон бе в момент на афект и всички ние приехме емоциите му в онзи момент. Ние обаче заслужавахме да се класираме, това е най-важното. Успехът ни очевидно притеснява някои хора и ги кара да завижда. Никой обаче не може да промени историята на клуба ни, който е най-великия в света. Всички противоречия, които бяха поредени след тази дузпа, не ми изглеждат нормални”, допълни той.