Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан коментира нарастването на футболните фенове, които не симпатизират на клуба, а напротив - мразят го. Въпросните "антимадридисти", според френския специалист, се множат с всеки изминал ден, но също така привържениците на "Кралския клуб" също се увеличават със скоростни темпове. 

ПСЖ мисли за подъл грабеж от Реал

"Антимадридизмът отдавна съществува и става все по-лошо с всеки изминал ден. Въпреки това Реал е клубът с най-много фенове и те стават все повече и повече с всеки изминал ден. Преди 10, 15 години нямаше такива неща, но към ден днешен е различно. Единственото, което знам е, че трябва да бъдем уважавани за това, което правим", коментира Зидан.

Зизу разкри, че към настоящия момент "белите" няма да опитват да привлекат вратар, макар че през януари бяха много близо до привличането на Кепа Арисабалага от Атлетик Билбао. В крайна сметка стражът преподписа с тима си до 2025 година.

"Към момента нямаме намерение да привличаме вратар. Имаме трима на тази позиция. Що се отнася до бъдещето, ще говорим след края на сезона", каза наставникът на "белите".

Зидан призна за проблемите на Бензема пред гола

Зидан сподели няколко думи по темата за неясното бъдеще на Гарет Бейл, както и за това на Карим Бензема в клуба. Той обаче не разкри дали клубът смята да се раздели с двамата играчи през летния трансферен прозорец.

"Не смятам, че бъдещето му е в някаква опасност тук. Това е футболът, нуждаем се от всички играчи. Не са ми направили лошо впечатление. Тренират добре. Разбира се, че ще искат да играят по-често, но отделно от това, всичко работят добре", каза още Зидан.

Иначе Реал приема Атлетик Билбао в сряда в мач от междинния 33-и кръг на испанската Ла Лига. Срещата от 22:00 часа българско време.