Холандската футболна легенда Кларънс Зеедорф се изказа доста критично относно бъдещето на Винисиус Жуниор и Родриго Гоеш в Реал Мадрид. Той смята, че двамата няма да играят за „белия балет“, а в най-добрия случай ще бъдат пратени в Порто.

„Реал Мадрид е клуб, в който очакванията са много високи. Двамата футболисти няма да играят в Реал“, коментира Зеедорф пред „SporTV“.

„През изминалия сезон имах един футболист, който играеше в Депортиво Ла Коруня, но бе преминал през Реал Мадрид. Той не бе записал нито секунда за Реал. Ако Винисиус и Родриго имат късмет, ще отидат да играят в Порто, където ще могат да разгърнат своя потенциал. Ако не, ще бъдат загубени таланти и ще трябва да си търсят друго място“, добави той.

„Всички мечтаят да играят за Реал, но всички знаем колко е трудно това да се случи. Зе Роберто е един от най-добрите футболисти, които съм виждал, но той напусна Реал. Ето‘о напусна, когато бе 18-годишен. Той се справи феноменално в Майорка, а след това в Барселона“, каза още Зеедорф.