Топ агентът Жорже Мендеш проведе тричасова среща с представителите на Барселона в офиса на клуба, съобщава радио „Каталуня“. Мендеш е бил заедно с един от своите помощници.

Според информацията, темите на разговора са били няколко. Португалският агент представлява Арда Туран и Андре Гомеш, които са свързвани с изходящи трансфери през това лято. И към двамата има конкретни оферти и двете страни са обсъдили бъдещето на 30-годишния турски футболист и 23-годишния португалски национал.

По всичко изглежда, че от Барселона са готови да продадат Туран при оферта, която ги удовлетворява. Интересът към турчина идва от страна на Арсенал и няколко китайски отбора.

В същото време от Барселона са се интересували от възможността да привлекат конкретни футболисти, които са представлявани от Жорже Мендеш. Сред набелязаните от каталунците играчи са 23-годишният Фабиньо, който играе в Монако, 23-годишният Нелсон Семедо от Бенфика и 23-годишният Жоао Кансело от Валенсия.

Барселона намери начина да привлече Бейерин

Според португалското издание „O Jogо“, Барселона не крие своя интерес към Семедо, който е резервен вариант за каталунците, които ще се насочат към неговото привличане, ако преговорите с Арсенал за Ектор Бейерин се провалят напълно. Нелсон Семедо е резервен вариант за позицията на десен бек в състава на Ернесто Валверде.