Бразилският полузащитник Филипе Коутиньо осъществи мечтан трансфер в Барселона през януари миналата година, но след това нещата не потръгнаха добре за него. Бившият полузащитник на Ливърпул среща сериозни трудности в тима на „каталунците”, като дори се заговори, че през лятото може да напусне, въпреки платената за него колосална сума от 142 млн. паунда.

В Барселона обаче „откриха” причината за проблемите на Коутиньо на „Кам Ноу” Местните жители се шегуват, че бразилецът е направил сериозна грешка при избора си на къща в града. В Каталуня твърдят, че временният дом на футболиста е омагьосан.

Комшиите на Коутиньо в един от най-елитните квартали на Барселона припомнят, че предишните наематели на луксозното жилище се провалят с гръм и трясък с фланелката на „каталунците”.

Къщата е собственост на Сеск Фабрегас, като той я купува само няколко месеца преди да премине в Челси. Още същото лято в нея се нанася Томас Вермаален, който обаче успява да запише едва 52 мача за Барселона, а периодът му на „Камп Ноу” е белязан от редица травми.

През сезон 2016/17 Вермаален преминава под наем в Рома, а къщата бива заета от Андре Гомеш. Неговият престой също не е от най-добрите, като бива отдаден под наем в Евертън, където играе и в момента.

Местните се питат колко дълго луксозното жилище от Филипе Коутиньо.