Кристиано отново баща, има близнаци от сурогатна майка

Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо е станал баща на близнаци от сурогатна майка, съобщава португалския телевизионен канал „SIC“. Информацията се разпространява и от много местни интернет и печатни издания. Все още няма официално потвърждение на новината нито от странан а футболиста, нито от неговия агент.

„Матео и Ева, това са имената на близнаците на Роналдо. Кристиано стана баща отново в четвъртък. Момчето и момичето са родени от сурогатна майка. Информацията все още не е официално потвърдена“, се казва в новината съобщена от телевизия „SIC“.

От телевизионния канал не уточняват къде се намират двете деца в момента, а също така признават, че не разполагат с техни снимки.

Кристиано става татко на близнаци от сурогатна майка

Още през месец март в английските медии се появиха слухове, че Роналдо чака близнаци, като тогава обаче се смяташе, че те ще бъдат две момчета. Тогава се съобщаваше, че сурогатна майка, която се намира на Западния бряг на САЩ, е в напреднала бременност и скоро трябва да роди.

От няколко седмици Кристиано Роналдо даде публичност на своята връзка с Джорджина Родригес.

През юли 2010 година той използва социалните мрежи Twitter и Facebook, за да обяви, че е станал баща на Кристиано – Джуниър, който в момента е на шест години.

В биографията на майката на Роналдо – Долорес Авейро, която бе публикувана през юли 2014 година в Португалия, тя описва как е взела малкия Кристиано от частна болница във Флорида.

Колко богат всъщност е Кристиано Роналдо?

Семейството на Роналдо винаги е отказвало да дава, каквито и да било коментари относно това дали синът на футболиста е роден от сурогатна майка.

Според непотвърдена информация, майката на Кристиано-джуниър е мексиканка.

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Реал Мадрид Кристиано Роналдо

Испания