Съставът на Виляреал навлезе в чудесна серия. „Жълтата подводница“ бележи сериозен прогрес напоследък, а утре воденият от Унай Емери тим гостува на Осасуна в мач от 27-ия кръг на Ла лига. Преди двубоя, един от основните футболисти в отбора на Емери, Дани Парехо изказа своето мнение за случващото се в клуба.

Според халфа, Виляреал има всички шансове да достигне до ново участие в европейските турнири и оттук нататък до края на сезона, в тима ще гледат на всеки един мач като финал.

„Настроението при нас е чудесно и това се дължи на победната серия, в която навлязохме. В момента сме изпълнени с увереност, но не бива да се заблуждаваме. Важно е да останем концентрирани и точно върху тези неща се опитва да набляга треньорът. Не сме спечелили нищо, а и не сме постигнали целта си все още, за да се отпускаме.

Срещу Осасуна ни чака поредният тежък мач в Испания. Тук няма нищо лесно, а ние отиваме на стадион, където се играе доста трудно. Атмосферата е много добра, публиката със сигурност ще ги подкрепя, но пък ще присъстват и наши фенове по трибуните. Излизаме с единствената мисъл да спечелим и да продължим изкачването си нагоре. Чувствам се щастлив във Виляреал, защото хората ми показват нужното уважение и виждам, че се разчита на мен. Остават ни 12 мача до края на сезона и ще търсим успеха във всеки един от тях. Всеки един двубой е като финал, защото желаем да играем в Европа и вярвам, че ще  изпълним поставената цел от шефовете“, завърши Парехо