Нападателят Винисиус Жуниор е амбициран да играе още дълги години за Реал Мадрид. През изминалия сезон той записа дубъл с клуба, като освен това реализира победния гол във финала на Шампионската лига. Очаква се всеки момент бразилецът да подпише нов договор с “белите”, заради което той не мисли за трансфер.

“Оставам в най-големия клуб в света. Моето пътешествие като играч на Реал едва сега започва. Има толкова много успехи за постигане. Надявам се в края на кариерата ми да имам много неща, за които да разказвам”, заяви Вини в интервю за Ge Globo в родната си Бразилия.

“Съблекалнята е по-задружна от всякога и при нас е най-добрата атмосфера в света. Всеки иска да е тук. Най-опитните играчи ни дават увереност и свобода да изразяваме себе си на терена. Сезонът мина добре и е нормално да очакваме, че следващият ще е още по-добър”, продължи нападателят.

21-годишният бивш играч на Фламенго призна, че преди време е допускал грешки: “Станах професионален футболист още на 16 години и тогава не бях в нужната форма. Тогава пропусках част от тренировките, но в Реал това е невъзможно. Тук натискът е огромен, но се справям с помощта на Бензема, Марсело и Каземиро”.