Важна среща провели босът на Реал Мадрид Флорентино Перес и наставникът на тима Сантиаго Солари, съобщава спортната програма El Chiringuito.

Според информацията, след поражението от Жирона в 24-ия кръг на Ла Лига босът и треньорът имали сбирка в хубав ресторант в испанската столица. Целта на срещата била да се обсъди състоянието на отбора, като разговорите се проточили повече от 2 часа.

Реал Мадрид се намира в деликатно положение, отбелязват в Испания. Съставът от „Сантиаго Бернабеу“ няма право на грешка. В Ла Лига „лос бланкос“ са на третото място с 45 точки, на две зад втория Алетико Мадрид и на 9 зад лидера Барселона.

Сантиаго Солари

източник: БГНЕС

Така Солари не може да си позволи повече стъпки встрани в шампионата, защото в противен случай отборът ще загуби всякакви шансове още през март.

В турнира за Купата на Краля Реал направи 1:1 с Барселона в първия полуфинал, като сега предстои реваншът на 27 февруари.

Колкото до Шампионската лига, испанският гранд надви с 2:1 Аякс в първия двубой от осминафиналите, а на 5 март е ответната среща.

Драми и навъсени погледи в Реал след загубата от Жирона