Бранителят на Реал Мадрид Рафаел Варан изрази мнение, че „белите“ не са клуб, който може да се сравнява с останалите. Французинът сподели, че на „Сантиаго Бернабеу“ се случват неща, които не са нормални, като не вложи лош подтекст в думите си.

Директор на Интер: Можем да си позволим Роналдо 

„Разбрах, че ще играя във финала за Шампионската лига срещу Атлетико Мадрид през 2014 година малко преди следобедната почивка и не можах да заспя. Хората очакваха много. Това е двубоят, на когото съм се наслаждавал най-много и който преживях най-емоционално. В Мадрид се случват ненормални неща. Това не е клуб като останалите“, коментира Варан.

„Да спечелиш два пъти турнира на богатите в рамките на три години е нещо историческо. Никой не е свикнал да печели обичайно Шампионската лига, винаги усещането е невероятно. Винаги искаш да печелиш още“, каза още Варан.

„Всеки сезон го започвам сякаш е първият ми. Няма да се изморя от победите. Искам да продължавам да се наслаждавам на това, че се състезавам за Кралския клуб. Аз и семейството ми се доволни от живота си тук. Това е толкова голям тим, че просто мога да се наслаждавам, че съм част от историята му“, коментира още защитникът.