Футболистът на Реал Мадрид Рафаел Варан заяви, че Кристиано Роналдо пише историята на играта и е трудно да бъде критикуван.

„Много съм щастлив в Реал Мадрид. Доволен съм, че поднових своя договор с клуба. Искам да продължа да се развивам и да се наслаждавам на възможността да играя в най-добрия отбор в света – Реал Мадрид“, коментира Варан.

„Зидан е с фундаментално значение за моята кариера. Заради него дойдох в Реал Мадрид. Той ми помага всеки ден. Зидан е човек, който е готов да изслуша всеки един играч и да му даде съвет. Той беше невероятен футболист и е много голям треньор. Помага ни много всеки ден. През тези шест години, в които съм в Реал Мадрид съм имал много хубави и много тежки дни. Това ме направи по-силен. В нито един момент не съм мислил да напускам Реал Мадрид“, добави французинът.

Кой е истинският Роналдо?!

„Когато харесваш футбола, можеш само да се възхищаваш на Кристиано, заради това, което той продължава да прави. Цифрите говорят сами - той е толкова добър и фантастичен, че започва да завзема футболната история, поради което е трудно да го критикуваш“, каза още Рафаел Варан.