Старши треньорът на Барселона Ернесто Валверде заяви, че винаги е имало синхрон в работата му с клуба. Той засегна лаконично темата за бъдещето си, което е обект на различни коментари, след като в началото на годината заяви, че не знае какво ще се случи през следващия сезон.

„Имам договор с клуба. Истина е, че договорът ми е за още година, но в края на сезона ще решаваме. Винаги е имало синхрон между мен и клуба. Има седмици, в които не печелим мачовете си и тогава неприятности надвисват над главата ми. Но по принцип имам договор с клуба. В края на сезона ще решаваме“, каза Валверде.

Ернесто Валверде

източник: БГНЕС

В предстоящия 18-ти кръг каталунците гостуват на Хетафе. Двубоят е на 6 януари, неделя, от 21.45 часа.

„Хетафе е добър отбор. Ние помним какво ни се случи през миналия сезон срещу този съперник. Не можахме да победим у дома и страдахме като гост. Хетафе умее да притиска опонента си интензивно. А сега се бори и за местата, даващи право на участие в Европа. Полагат сериозни усилия и пресират, когато загубят топката. Ще трябва да потруим, за да спечелим тази среща“, сподели Валверде.

Преди двубоя между двата състава на „Колисеум Афонсо Перес“, „блаугранас“ са начело във временното класиране с 37 точки. Хетафе е седми с 25.

Още новини: 

Спряганите за евентуални заместници на Валверде

Валверде отвори кутията на Пандора, не знае дали ще остане начело на Барселона