Реал Мадрид направи поредна важна крачка към титлата в Ла Лига. „Кралският“ клуб се наложи над състава на Севиля, с 1:0 и продължава уверено да задържа първото място във временното класиране.

От своя страна, Севиля приключи серията си от 4 поредни двубоя без поражение, а „андалусийците“ определено трябва да си извадят изводи най-вече за представянето си през второто полувреме.

Gulliver/GettyImages
39 снимки

Това призна и наставникът Кике Санчес Флорес, според когото, неговият отбор не е бил на нивото на Реал и ще трябва да се вземат мерки за предстоящите двубои.

„Реал Мадрид разполага с невероятни футболисти. Играчи, които наказват и най-малката слабост, и най-леката неточност, а истината е, че ние имахме своите грешки. Доволен съм от първото полувреме, тогава стояхме добре, бяхме балансирани, концентрирани и показахме добри неща. Втората част обаче бе разочароваща и там сякаш се огънахме под натиска на нашия противник. Те просто търсиха победата и постигнаха заслужен успех, тъй като не можахме да се противопоставим по-добре след почивката. Това е знак за нас, че е нужна още работа, защото само с едно полувреме, не се печелят точки срещу големите отбори. Трябва да се научим да бъдем постоянни в голяма част от двубоите и да не предоставяме инициативата по такъв начин на нашите опоненти. Ще си извадим поуките и в следващите мачове се надявам, че ще подобрим представянето си“, каза Санчес Флорес.