Уулвърхемптън готви интересно предложение към Барселона за размяна на футболисти. От английския клуб са готови да предложат 30 милиона евро плюс Рубен Невеш за крилото на каталунците Ансу Фати, твърди "Релево".

Не е тайна, че на "Камп Ноу" много искат да вземат Рубен Невеш от Уулвс и подобно предложение със сигурност ще бъде доста изкушаващо. По-важният въпрос е дали Ансу Фати би се съгласил на подобен трансфер в отбор, който е на доста по-ниско ниво от това на Барселона. Още повече, че младокът е юноша на каталунците и неведнъж е заявявал, че няма желание да напуска.

Затова със задачата да осъществи сделката се е заел агентът на Ансу Фати Жорже Мендеш. Той се опитва да убеди клиента си, че за него ще е по-добре да отиде на "Молиню", където ще играе редовно и ще може да възроди кариерата си, отколкото да продължава да търка пейката на "Камп Ноу".

20-годишният Фати проби в първия отбор на Барса преди четири години, като още тогава се видя, че притежава огромен потенциал и очакванията към него бяха огромни. Тежка контузия обаче спря развитието му и той все още не може да се върне към най-добрата си форма. През този сезон той по-често влиза като смяна, като е бил титуляр в едва 33% от мачовете на каталунците. Именно заради това евентуална раздяла не е изключена, още повече, че предлаганата от Уулвс сделка устройва всички замесени страни.