Тази вечер Валенсия посреща Кадис в четвъртфинален двубой за Купата на краля.  Очакваше се „прилепите“ да бъдат доста по-активни на трансферния пазар през януари, но това така и не се случи. В няколко свои интервюта наставникът на тима Пепе Бордалас ясно показа, че има нужда от класни играчи в своя състав, а сега той не пропусна да изрази своето недоволство от липсата на качествени имена, които да пристигнат на „Местая“. 
 
"Почти нищо не се случи от това, което исках. Много пъти разговаряхме с шефовете и те знаеха много добре моите изисквания. Така и не успяхме да привлечем някое сериозно име, което да отговаря на амбициите на Валенсия. Няма как да бъда доволен, след като нещата просто не се получиха. Не знам защо ситуацията се разви по този начин и къде е причината, но ще трябва да работя с наличното. Разбира се, аз не се отказвам лесно и ще опитам да се представим максимално добре в първенството и купата, но определено през зимата можеше да се направи повече.
 
Даниел Вас също си тръгна, а с ръководството бе говорено, че той няма да напусне при никакви обстоятелства. Вас не само се озова в Атлетико Мадрид, но и клубът не успя да намери играч от неговата  класа. Разочарован съм и дано успеем да се справим с това, което разполагаме. Аз съм треньор на Валенсия и ще опитам да дам всичко от себе си, за да може представянето ни да отговаря на голямото име на този клуб", коментира специалистът.