Треньорът на Сеута - Хосе Хуан Ромеро нападна Шави Ернандес за изказването му след вчерашния жребий за Купата на краля. Двата тима ще се срещнат на 1/8-финалите на турнира, а треньорът на Барселона заяви, че за първи път отборът му е имал късмет с противник. Сеута се състезава в третото ниво на испанския футбол, но в миналия кръг за Купата отстрани елитния Елче с 1:0.
 
„Смятам този коментар за жалък. Шави би могъл да изрази мнението си по различен начин. Нито на мен, нито на отбора се хареса. Той не знае колко усилия са необходими на отбори като нашия, за да бъдат в тази ситуация. Може би защото имаше много по-лесен път в треньорската си кариера.
 
Не съм лицемер. Винаги се опитвам да се отнасям с голямо уважение към противника. И винаги уважавам отборите от долните дивизии, защото самият аз съм от там. Няма да им искаме фланелките след мача, бъдете сигурни.
 
Винаги съм се възхищавал на Шави. Според мен той е един от най-великите футболисти в Испания.  Затова и останах много разочарован и изненадан от изказването му. Никак не ми хареса, ама никак", заяви ядосаният  Ромеро.