Кристиано Роналдо липсва на Реал Мадрид. През целия сезон "белите" търсят своята голяма фигура. Но коя ще да е тази голяма фигура при отсъствието най-големия в историята на "белите"?

Роналдо, след 450 гола за 9 години на "Бернабеу", напусна Реал през лятото и остави голям празнина. Това се видя най-ясно срещу Барселона в реванша за Купата.

Ефективността на каталунците бе смразяваща. 5 удара към вратата на съперника - 3 гола, и осигурен финал в надпреварата.

Какво предложи Реал? 14 шута (4 точни) към Тер Стеген и нито един гол. Домакините създадоха огромен брой голови положения, най-вече през първата част, но имаха огромната липса на големия консуматор, който да ги завършва.

Статистиката показва още цели 20 дрибъла на играчи на "белите" към наказателното поле на съперника, които така и не са финализирани успешно. За сметка на това Барса успя да дриблира опасно 5 пъти, добирайки се до три гола - последният от дузпа.

Спомените нахлуват, когато се сетим какво беше с Роналдо. Толкова много голове, толкова много завършени атаки. 

Винисус е суперталант, която трябва да расте още, за да може да стигне най-големите. А това определено трябва да става с попадения. Решаващи. 

Бейл остава на пейката по-често, отколкото започва мачове като титуляр, а Бензема, въпреки силната си форма от последните месеци, не успя да поведе своите към успех в най-важния тест до този момент.

Кристиано Роналдо. Без него Реал страда. 

Луис Суарес марширува из Мадрид, Барса е на финал