Тихо недоволство зрее в Реал Мадрид, а в последните дни започва да става все по-ясно. Звездите на тима открито показаха, че нямат доверие на медицинския екип на клуба и най-вече на главния медик Хесус Олмо. 

Те го винят за проблемите си с контузии и затова вече започват да се обръщат към други специалисти като ясен знак за желанието си лекарят да бъде сменен, пишат мадридските вестници, цитирани и от "Гадзета дело Спорт". 

Последните доказателства дойдоха от двете най-големи звезди на "белите" - Карим Бензема и Кристиано Роналдо, които лекуват травми в последните дни. Те демонстративно отказаха услугите на Олмо и се посъветваха с уволнения от клуба миналия сезон физиотерапевт Хуан Муро. 

По-рано това сториха при проблемите си Лука Модрич, Данило и Серхио Рамос, като последният гледа въобще да не прибягва до услугите на клуба за възстановяването си от проблеми с контузии. Защитникът отива при друг уволнен от Реал физиотерапевт - Педро Чуека. 

Наставникът Зинедин Зидан продължава да неглижира това вече съвсем не толкова прикрито недоволство на звездите си, но в Испания коментират, че това може да му изиграе лоша шега във финалната фаза от сезона. 

През тази кампания Реал е измъчван от рекорден брой мускулни контузии - цели 26. Това е рекорд по отношение на този показател и може да играе важна роля в битката на полуфиналите в Шампионската лига и във финалния спринт в Примера дивисион.