Съпругата на футболиста на Реал Мадрид Марсело – Кларис Алвес направи любопитен коментар относно бившия играч на „кралете“ Кристиано Роналдо, който през миналото лято напусна „Сантиаго Бернабеу“ и премина в Ювентус.

„Кристиано остави голяма празнина в Реал Мадрид. Усещаме я, защото много се разбираме със семейството му. Много добре се познавам и с майка му, а Джорджина е очарователна. Също така нашият син е много близък до Кристиано-младшки. Неговото напускане ни остави голяма празнота“, коментира Кларис.

Освен това тя призна, че е засегнат от критиките, които Марсело получава от старши треньора на Реал Мадрид Сантиаго Солари.

„Разбира се, че се притеснявам от тези информации, които се появяват. Марсело е голям професионалист и е първият човек, който се явява на тренировките на отбора. Марсело има 12 прекрасни години в своята кариера“, добави половинката на бразилския футболист.

„Имам много добри приятелки. Поддържам страхотни отношения с жената на Лука Модрич. Тя ми е голяма приятелка. Също така и със съпругата на Кейлор Навас. Аз се разбирам с всички тях. Всички ги познавам“, каза още Кларис. 

  1. 65.59%

    С победа за Барселона

  2. 27.22%

    С успех за Реал Мадрид

  3. 7.19%

    Равенство