На 36 години Роберт Левандовски изживява втора младост. Нападателят на Барселона е лидер при голмайсторите в Примера дивисион със седем гола след първите 7 кръга. Съпругата му Анна Левандовска разкри тайната за неговото дълголетие в интервю за предаването „Què t'hi Jugues!“.
 
„В продължение на петнадесет години отговарях за диетата и хранителните добавки на Роберт. Той вече се справя много добре сам, но аз продължавам да му помагам. Грижи се много за себе си и от години спазва специфична диета. Точно сега, за новия сезон, правя нов план за хранене“, призна Анна. 
 
Тя отказа да разкрие подробности за диетата, но е категорична, че оптималното физическо състояние на съпруга й е това, което му позволява да продължи да се представя на най-високо ниво в спорта. 
 
„Той винаги е много добър, не само физически, но и на всички нива, и това си личи на терена. Вече е на 36 години, но изглежда като на 25 и това е заради здравословния начин на живот, който води“, обясни г-жа Левандовска. 
 
Семейството започна третата си година в Барселона и определено се чувства много щастливо в каталунската столица. Това е и причината да започнат бизнес в града. Проектът ще бъде насочен към всички аудитории и включва танцово училище с  групово и персонално обучение, пилатес, курсове за здравословно хранене и др.