Легендата на българския футбол и Барселона Христо Стоичков ще представи автобиографията си в един от клубните магазини на ул. "Ла Рамбла" в центъра на града. 

От клуба съобщават, че в събота, 22 април от 17:00 часа местно време Стоичков ще приветства всички фенове на Барселона, които искат да се срещнат с него, да си вземат автограф и да си направят снимки за спомен. 

"Феновете на Барса ще имат тази събота, 22 април, от 17:00 часа, възможността да се срещнат с играч, който е част от една от златните епохи на  Барселона - Христо Стоичков. Бившият играч на Барса ще присъства в магазина, за да раздаде автографи, да се снима с каталунците и да отпразнува успеха на своята автобиография, която също се предлага в някои от магазините на Барса.

В своите почти 400 страници легендата на Барселона разказва истории и анекдоти с участието на емблематични фигури от света на футбола и не само се фокусира върху моменти, преживени на терена, но и зад кулисите. Голмайсторът на Световното първенство през 1994 г. винаги се е отличавал с директен характер и верен на образа си от времето, когато милиони фенове се възхищаваха на магическото число 8. И точно всичко това той отразява чрез своята автобиография.

Така всички фенове, които искат да прекарат малко време с българина, ще могат утре да посетят магазина на Барса на "Ла Рамбла" и да си припомнят някои от вълшебните моменти на всепризнатия играч на Дрийм тийма на Барса", пише в официалното съобщение от "Камп Ноу".