Стоичков: Меси без никакви уговорки е номер 1

Българската футболна легенда Христо Стоичков за пореден път не пропусна да изтъкне, че Лионел Меси е номер 1.

" Меси без никакви уговорки е номер 1, защото той винаги играе за отбора. Умопомрачителна техника, интелект. А още Меси не е егоист и това е много важно. Хората сравняват Меси с Ди Стефано, Пеле, Кройф. А ето, че Роналдо го сравняват с Меси. Това казва много. Но той никога няма да бъде такъв, какъвто е Меси. И Реал Мадрид никога няма да играе така, както Барселона", коментира Стоичков. 

 "Леонид Слуцки е дбър треньор. Защото ме послуша и взе в ЦСКА МоскваГеорги Миланов (смее се). Но ако трябва да говорим сериозно, на мене ми харесва как работи Слуцки. Със своята система ми напомня на Лобановкси. При него всичко е измислено до последната точка. ърво говорих с Дмитрий Галямин, а после със Слуцки. И ги убедих да вземат Миланов", добави Камата. 

"Станислав Черчесов е мой добър приятел. Познаваме се от 30 години. Да ви кажа, не си спомням дали съм му вкарвал гол или не, но не е така важно. Станислав е добър човек и силен треньор. Говорихме точно преди да го назначат за национален треньор. даже ме питаше някои неща. Мисля, че ще направи добър отбор за Световното първенство, има още една година. Макар че вярвам: ние ще видим частично този отбор и сега, на Купата на Конфедерациите. Искам руските фенове да се гордеят с отбора си", завърши Стоичков.

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Лионел Меси Христо Стоичков Барселона

Испания