Наставникът на Реал Мадрид - Сантиаго Солари, говори пред медиите преди двубоя с Жирона на "Монтивили" в четвъртък вечер. В първия мач от 1/4-финалите за Купата "белите" спечелиха с 4:2 у дома

"Имаме три турнира, за които да се борим, и ще го правим по равно и за трите докрай. Играчите притежават сърце и желание, за да се борят", заяви Солари.

Той коментира и изявлението на мениджъра на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола, в което той посочи трите най-добри отбора за последните 10 години (Ювентус, Байерн Мюнхен и Барселона): "Това е умишлен пропуск от негова страна. Реал Мадрид е най-добрият отбор на века, както и в цялата история. А с това и за последните 10 години. Не подценявам другите", добави още Солари.

"Винисиус или Бейл? Решенията са важни. Всеки мач си има особености. Хубавото е, че почти всички играчи, без Хесус Вайехо, са с нас и ще могат да ни помогнат. Доволни сме от играта на Вини, който за кратко време показа какво може. Ние сме прекрасен отбор и работим много добре", каза още той.

"Рамос получи тежък удар в мача с Еспаньол, но се възстановява. Той е много важен играч".

"Няма мач, който да е лесен. Ще изиграем мача сериозно, както в Ла Лига. Ще опитаме да извлечем добър резултат", каза още специалистът.

"Лука Йович? Не мога да отговарям аз, съжалявам. Имаме прекрасен отбор, борим се на всички фронтове. Отборът иска да върви все по-напред. Изживява всеки мач. Вижда се на тренировките. Много играчи вече са в нужния ритъм, след като по-рано бяха контузени".