Старши треньорът на Реал Мадрид Сантиаго Солари заяви след равенството 1:1 срещу Барселона на „Камп Ноу“ в първия полуфинален мач за Купата на Краля, че на реванша, който е на 27 февруари на „Сантиаго Бернабеу“ може да се случи всичко.

„Много е трудно да говориш във футбола, че един резултат е справедлив. Ясно е, че ние имахме нашите положения да вкараме повече голове. Имахме положения пред Винисиус, Кроос и Бейл“, коментира Солари.

„Показахме, че сме една солидна група от играчи, които работят много сериозно.“

„На реванша е възможно да се случи всичко. Мачът е отворен. Това е елиминационен сблъсък и в него всичко може да стане“, добави той.

„Марсло е нашият втори капитан и е 100% мадридист. Ние се опитваме да извлечем максимума от всеки един играч.“

„Не съм изненадан от представянето на Винисиус, защото познавам неговия начин на игра. Той е само на 18 години и прави страхотни неща. Неговите съотборници му помагат, за да може той да блести“, продължи наставникът на „кралете“.

„Винаги искаме да побеждаваме. Имахме положения да вкараме втори гол. Трябва все пак да сме доволни от това, което постигнахме. Мачът затвърждава това, че ние работим много усилено“, каза още Сантиаго Солари.