Наставникът на Реал Мадрид Сантиаго Солари говори след успеха над Мелия с 6:1 в срещата реванш от 1/16-финалите в турнира за Купата на краля. След общ резултат 10:1 "белите" продължават към следващата фаза на надпреварата.

"Бяхме много концентрирани, бяхме колектив. Доволен съм от головете на Иско, Асенсио, Вини и Санчес. Също и от момчетата от школата, които са пример за другите", заяви Солари.

"Трябваше да работим с енергия, но и с желание и наслада. Мелия не подарява нищо и трябваше да направим два големи мача. Радващо е, че момчетата от школата се представиха на ниво. Фидалго е една от моите слабости, не само заради своите качества, но и заради своята личност".

"Срещата бе мечта и за Фран Гарсия. Мечта, но за тях това е началото. Винисиуис игра отляво, нямам проблеми да го ротирам, когато е нужно. Карвахал игра отляво, правил го е много пъти", добави аржентинецът.

"Нямах време да мисля много за Световното клубно първенство. Остава да видим кой ще спечели финала за Копа Либертадорес. Дотогава ни остават Уеска, ЦСКА Москва и Райо Валекано. Тогава ще мислим за Мондиала - един прекрасен турнир, който ме радва", каза още Солари.

"Иско? Доволен съм много от него. Жалко, че не успя да прехвърли вратаря с онова положение...Щастлив съм от него - както и от Асенсио, така и от Винисиус. Всички са готови да бъдат титуляри. Не искам да говоря за трансфери", заключи специалистът.

"Балета" танцува с наслада и вече е в компанията на Атлетико и Барса