Наставникът на Реал Мадрид - Сантиаго Солари, говори пред медиите преди двубоя с Жирона от 1/4-финалите за Купата на краля в четвъртък вечер.

"Те имат някои много силни качества. Много бърз отбор в атака. Също така успяват бързо да предотвратяват атаки на съперника. Жирона е тим, който работи добре в защита, но ние трябва да се фокусираме върху нашата игра и да повторим мача със Севиля (2:0) или както беше със Селта, Валенсия, Виктория Пилзен и Рома. Но играта срещу Севиля е отправната точка, която трябва да следваме", заяви Солари.

"Феновете трябва да са доволни - да идват с желание. Това е единственият смисъл", добави той.

"Виждам, че отборът е много мотивиран относно тази купа. Имат огромно желание във всеки мач. Не виждам разлика с другите мачове. Ясно е обаче, че когато чуем музиката на Шампионска лига всичко се възпламенява. Хави Санчес не може да играе, тъй като е наказан. Правилата са ясни", каза още Солари.

"Емилиано Сала? Много тъжно. Изпращаме цялата си подкрепа на семейството и приятелите му. Надеждата обаче не трябва да се губи никога. Относно контузените мога да кажа, че Мариано вече е почти готов за игра, както и Асенсио. Гарет също", добави той.