Старши треньорът на Реал Мадрид Сантиаго Солари остана изключително ядосан от програмата, която толерира Барселона и дава два дни повече почивка на каталунците в мачовете около двата полуфинала между двата отбора за Купата на Краля.

„Предстои мач между два отбора, които са много големи съперници. Ел Класико, което е като Ривър – Бока, Интер – Милан, както и Реал Мадрид – Атлетико“, сподели Солари.

„Не съм изненадан от програмата. Ние вярваме в нашите сили и трябва да отговорим в Ла Лига. Ние трябва да играем и да побеждаваме“, добави аржентинецът.

„Няма незаменими играчи във футбола“, отговори Солари на въпрос за мястото на Винисиус в титулярния състав на Реал Мадрид.

„Всяко едно от състезанията, в които участваме е различно само по себе си. Ние в никакъв случай няма да подценим купата за сметка на Шампионска лига или Ла Лига. Ние сме изцяло фокусирани върху предстоящия мач срещу Барселона“, допълни треньорът на Реал Мадрид.

„Купата ни харесва и е вярно, че решаващите мачове в турнира предстоят.“

„Очаквам да се получи много хубав мач. Разбира се, че ние искаме да победим.“

„Всеки един от футболистите, с които разполагам е важен за отбора. Няма да ви кажа дали съм наясно със стартовия състав за мача.“

„Във футбола добрите футболсити трябва да играят. Мисля, че така трябва“, каза Солари на въпрос дали очаква Меси да вземе участие в дербито. 

  1. 65.59%

    С победа за Барселона

  2. 27.22%

    С успех за Реал Мадрид

  3. 7.19%

    Равенство