Наставникът на Реал Мадрид - Сантиаго Солари, говори пред медиите преди двубоя с Алавес от 23-ия кръг на Ла Лига. В момента "белите" са 3-ти в таблицата с актив от 39 точки.

"Предстои ни натоварен график, но ние сме Реал Мадрид и трябва да мислим за настоящето. Ще го караме стъпка по стъпка. Професионализмът ни задължава да сме подготвени за всичко. Ние не можем да мислим като медиите и феновете. Ние мислим за следващия мач, а той е с Алавес, който направи страхотен мач срещу Еспаньол", каза Солари.

"Дали Бензема е бил по-слаб с Роналдо? Това е друг начин да погледнеш на силната му форма сега. Бензема винаги е блестял. Играчите, които работят в полза на клуба, имат своя аура. Всичко, което прави той е заради работата му, заради таланта", добави той.

"Винисиус може да играе и отдясно. Сега Бейл се завръща. Талантите могат да играят на всяка позиция. Вини е играч за атаката, едва ли ще го видим в защита. Но може да играе навсякъде в предни позиции. Карим го прави всяка седмица".

"В момента сме в добър момент. Всички тренират добре, с ентусиазъм. Това е заслуга на играчите. Те са много обединен колектив, семейство. Те казват същото".

"Следващият месец е важен, но март, април, януари, февруари, декември, ноември, октомври - всичко мачове са важни и във всички опитваме да спечелим. Не се чувстваме замаяни от победи. Свикнали сме с този етап на година. Трябва да мислим за това, което идва", завърши Солари.