Наставникът на Реал Мадрид - Сантиаго Солари, говори пред медиите преди двубоя от Ла Лига със Севиля. Една от важните новини, които излязоха от думите на аржентинеца, бе, че нападателят Карим Бензема няма да се оперира от контузията си в ръката.

"Мотивацията срещу Севиля е очевидна. Не само че те са професионалисти, а и срещата е у дома. Ще излезем със страст и мотивация, за да можем да продължим да преследваме целите си. Опитваме се да прескачаме отборите пред нас", заяви Солари.

"Бензема няма да се оперира. Има травма в безименния пръст. Вярваме обаче, че това няма да е голям проблем и той ще може да бъде с нас в следващите дни. Нашата идея е да искаме победата от първата минута", добави той.

"Важно е да победим, за да трупаме точки. Победата над Бетис беше много важна. Но сега трябва да направим всичко възможно, за да победим - без значение от играта на съперника", каза още Солари.

"Формата на Марсело? Той е един от най-титулуваните бекове в света за последните 10 години. Работим, за да може всички да са във форма".

"Барселона извън Купата? Това не е в моите компетенции, не мога да коментирам".

"Мисля, че съм отговарял на повече от 100 въпроса за Иско. Той е прекрасен играч, както и всички в отбора. Всички имат еднакви шансове да играят всеки един мач", завърши Солари. 

Реал Мадрид се намира на 4-ото място в Ла Лига с 33 точки. Севиля е 3-ти със същия актив, като двубоят между двата тима ще се окаже директен спор за третото място.