Половинката на звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо Джоджина посети родното място на петкратния носител на „Златната топка“ - Мадейра. След специалната визита, хубавицата не можа да сдържи силните си емоции и разказа за преживяното. Тя пусна специален текст, който придружи и със снимка, на която позира с Роналдо на фона на бащината му къща.

„И скоро си даваш сметка колко могъщо нещо може да бъде мисълта, мечтата, да живееш в позитивизъм и с възторг.

Преди няколко дни, когато се събудихме и започнахме в 2018 година в Мадейра, ме заведоха на улицата, на която е израснала моята любов. Това бе едно от онези специални посещения, които оставят следа.

Тази снимка си направихме пред къщата, в която е пораснал Кристиано.

Спомням си моя девер Уго, който ми разказваше приказки и усмивка излизаше на лицето ми, докато си представях малкия Крис там, как е прекарвал часове, концентриран със своята топка, ритайки я срещу стената с единия и после с другия крак.

Това е специално място, във въздуха се усеща вдъхновението, беше пълно с мечти, усилия, усъвършенстване, толкова силни и дълбоки мисли, които от мечти са станали реалност.

Всичко, което нашето същество планира и се бори да го превърне в своя реалност. От там идва значимостта да имаме чисто съзнание и душа в мир, винаги да сме позитивни. Никой да не ни ограничава, никой да не ни казва до къде можем да стигнем, а в случай, че някому си позволи подобно нещо – да сме наясно, че това не са нашите граници, а тези, които ни поставят други хора.

Беше много емоционално да се запозная с мястото, на което е израснала една Легенда“