След няколко дни без никакво движение поради постановената от правителството пълна изолация, работата по реконструкцията на „Сантяго Бернабеу“ бе възстановена и дейността се върна с пълна сила.

Плановете се изпълняват стриктно и през целия сезон се работи усилено, като голяма част от символите на митичното съоръжение на Реал Мадрид изчезват. Но това е в името на по-модерният облик на стадиона.

През следващата седмица феновете на Кралския клуб ще се собгуват с един от най-големите символи на „Сантиаго Бернабеу“ - т.нар. Зала Т4. Няколко офиса, които все още функционират на стадиона ще имат по-добър живот, тъй като сградата ще бъде съборена, добавяйки нова структура към съоръжението.

Кристиано Флорентино

източник: getty images

Залата Т4 беше образът на напредъка на Реал Мадрид при пристигането на Флорентино Перес. Тогава бяха поставени основите на „Галактикос“. В нея бяха представени Феномена Роналдо, а през 2009 година и Кристиано Роналдо. Португалецът бе последван от Карим Бензема и Кака.

Имаше и моменти на разочарование, след като Кристиано именно там обяви раздялата си с клуба.

В коридорите на залата се намира и асансьор, с който президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес имаше директна връзка със съблекалнята на тима.