Треньорът на Атлетико Мадрид - Диего Симеоне, показа огромно уважение към Реал Мадрид и колегата си Зинедин Зидан преди утрешното дерби между двата мадридски отбора.

"Какво ценя най-много в Зидан? Тези, които имат най-добро мнение за своя треньор, са футболистите, които всеки ден са с него. Много е трудно да изказваш мнение отстрани за нещо. Той излъчва сигурност и вяра. Зидан беше победител като играч, а сега е победител и като треньор. Показва го с уважение и това е достойно за възхищение", заяви Симеоне. 

"Всеки преминава през различни етапи. Нека не забравяме, че Луис Суарес прекара коронавирус и не игра 20 дни. Нормално е всеки да се нуждае от време, за да е в най-добра форма. Той е много важен за нас, има ген за голове вътре в себе си, а този мач е от голямо значение за него и отбора. Дано за времето, през което ще е на терена, той да даде най-доброто за тима."

"Благодаря на Коке за всичко, което ни дава, и да не се отпуска. Нуждаем се от това той да се представя по същия начин и да има същото желание за игра във всеки мач", заяви специалистът.