Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне заяви, че "дюшекчиите" трябва да направят всичко възможно, за да спечелят предстоящото гостуване на Хетафе от петия кръг на шампионата в Ла Лига.

"Владеем топката, но получаваме голове. Предпочитам да не владеем много и да не получаваме много", сподели аржентинецът.

"Непрекъснато търся начин да подобрявам отбора, срещу Ейбар трябваше да победим. Заслужавахме по-добър резултат, но не направихме нужното, за да спечелим. От мача с Монако също има неща за подобряване. Шампионатът е много дълъг. Нормално е хората да имат мнение - ще има и хубави неща, ще има и лоши. Срещу Хетафе? Това е много сложен съперник, ще ни бъде трудно", добави той.
   
"Хетафе е отборът, който направи най-много нарушения и си изкара най-много жълти картони през миналия сезон. ВАР вече е в играта, така че трябва да внимаваме какво правим на терена. Сега реферите имат повече подкрепа на терена. Ние, от наша страна, трябва да направим всичко възможно, за да спечелим, въпреки че ще бъде трудно", каза още Симеоне.

"Единственото, което ме интересува е развитието на отбора. Не гледам каква е дистанцията с лидерите. Искам новите момчета да се развиват - Желсон, Калинич, Ариас, които все още нямат записани минути. Лемар и Родриго са единствените, които са играли до момента", заключи Чоло.