Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне призна, че в действителност се е срещнал с футболиста на Ювентус Пауло Дибала. В крайна сметка обаче двамата не са имали предварителна договорка. Наставникът на "дюшекчиите" разкри, че двамата са се засякли в ресторант в Мадрид и са разменили по няколко думи.

La Gazetta dello Sport: Има предварителна договорка между Дибала и Атлетико

"Истински срам е, че медиите понякога поднасят фалшива информация. По този начин хората почват да губят вяра в журналистиката. Не би трябвало да е така, но информация, която не е подкрепена със снимки и доказателства, създава объркване и недоразумения. Това не е добре, но живеем в свят, в който трябва да се справим с това", започна Симеоне.

Атлетико Мадрид отрече да има договорка с Дибала

"Да, с Дибала се срещнахме в ресторанта. Говорихме и му споделих какво мисля за него, а именно, че е отличен играч. Той вечеряше с двама свои приятели, а аз бях сам. Това е, няма нищо повече. След това някои медии преувеличиха ситуацията", допълни той.

Според информациите в испанските медии Атлетико Мадрид ще трябва да извади поне 150 милиона евро, ако иска да си осигури услугите на аржентинския нападател.

Припомняме, че Дибала подписа нов договор с торинци през април 2017 година и в момента е един от най-добре платените играчи в Италия.