Старши треньорът на Барселона Шави Ернандес, който ще се раздели с отбора след края на сезона, се обърна към феновете на тима в профила си в социалната мрежа Инстаграм.

"Скъпи фенове, времето ми начело на Барселона ще приключи в неделя. Никога не е лесно да напуснеш клуба на живота си, но аз го правя много горд след две години и половина начело на състав, която бе като мое второ семейство", започна Шави.

"Искам да благодаря за подкрепата и обичта на феновете, които винаги са били до мен и винаги са ми показвали същата любов, както по времето, когато бях футболист. От неделя ще бъда още един човек на трибуните, защото преди да стана футболист или треньор, аз съм привърженик на Барселона и искам само най-доброто за клуба, който винаги ще ме има на разположение", написа още испанският специалист.

"Работих с фантастични играчи и със страхотен персонал. Благодарение на всички тях постигаме поставените цели, които завършиха миналата година с Ла Лига и Суперкупата. Този сезон нещата не вървяха така както искахме, но помогнахме да израсне ново поколение млади футболисти от Ла Масия, които вдъхновяват всички нас, феновете на Барселона.

Много благодаря на всички. На феновете, играчите, персонала, служителите на клуба, президента, Борда на директорите, спортните директори, медиите и всички, с които съм споделил пътуването през тези два сезона и половина. Пожелавам най-доброто на клуба, който нося в сърцето си", завърши Шави Ернандес. / БТА

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Xavi Hernández (@xavi)