Агонията за титулярния десен краен бранител на Реал Мадрид Даниел Карвахал продължава. След направените медицински изследвания е открито мускулно разкъсване и испанецът ще пропусне остатъка от сезона.

Вчера бе почивен ден за първия отбор, а след като днес играчът не се е появил на тренировъчната база "Валдебебас" в 11:00 часа за редовното занимание е станало ясно, че футболистът отново е извън строя.

Радио "Онда Серо" и "Марка" съобщават, че контузията е получена по време на 1/2-финала срещу Челси от Шампионската лига във вторник вечер. Бекът бе заменен в 77-ата минута от Алваро Одриосола. Още тогава той бе забелязан да клати глава, съзнавайки че нещо не е наред.

Така до края на кампанията единственият вариант пред Зинедин Зидан за тази зона остава именно Алваро Одриосола, който също до скоро бе аут. Другата алтернатива Лукас Васкес също е контузен.

Все още не е ясно дали защитникът ще е готов за Евро 2020, което започва на 11 юни.

Тази кампания е истински кошмар за Карвахал, тъй като е участвал в едва 15 срещи или точно 1119 минути. Общо 4 пъти този сезон борбеният състезател влизаше в лазарета, като три пъти бе заради мускулна травма, а веднъж заради такава в коляното.