Четвъртодивизионният Андрач пропусна да поднесе истинска сензация във втория кръг от турнира за Купата на краля. Скромният тим от Балеарските острови стигна до дузпи срещу Севиля, но гостите показаха по-здрави нерви и продължиха напред. В редовното време мачът завърши 1:1, като точен за Севиля беше Рафа Мир.

поведоха в 57-ата минута, възползвайки се от една от малкото грешки в защитата на Андрач. Домакините изравниха в 65-ата минута чрез младока Микел Ябрес, който се разписа и в предишния кръг при победата над Овиедо. Стражът на Севиля Марко Дмитрович не се намеси убедително, а попадението вдъхна кураж на домакините, които удържаха натиска на Севиля в следващите минути.

Най-серизоният пропуск за гостите направи Мунир, който от няколко метра нацели гредата. Севиля не направи нищо в продълженията и се стигна до дузпи. Дмитровичспаси удара на Карлос Алварес от Антрач при първото изпълнение, но везните се изравниха след пропуска на Оскар Родригес. Последваха по 4 точни удара и за двата отбора, преди Гаспар Алемани да направи фаталния пропуск за Андрач.

Другите тимове, които продължиха напред са Райо Валекано, Реал Сосиедад, Леганес, Картахена, Валядолид, Понферадина, Спортинг Хихон, Виляреал, Ейбар, Елче.