Президентът на Севиля Хосе Кастро обяви, че не възнамерява да уволнява старши треньора Едуардо Берисо след тежката седмица, която отборът прежива.

Андалусийци загубиха последователно с 1:5 при гостуването на Спартак Москва в Шампионска лига и с 0:4 при визитата си на Валенсия от деветия кръг на Примера дивисион.

„Изминалата седмица бе отвратителна. Не можеше да бъде по-зле. Също така е факт, че след девет кръга се намираме на осмо място, а в Шампионска лига всичко зависи от нас“, коментира Кастро.

„Трябва да се опитаме да подобрим представянето си, да постигаме по-добри резултати. Всички трябва да работим много усилено и да покажем реакция“, добави президентът на Севиля.

„Ние имаме пълно доверие на Берисо. Уверени сме, че той ще триумфира със Севиля. Във футбола има такива моменти. Не мисля, че сме в криза. Ние имаме пълно доверие в Берисо. Той е треньорът, който искаме да продължи да работи в клуба. Имаме лош момент, но Сампаоли и Емери са преминавали през такива етапи“, каза още Хосе Кастро.