Треньорът на Барселона, Кике Сетиен, коментира вариантите за евентуални входящи и изходящи трансфери на тима и намекна, че е малко вероятно Неймар да се завърне в клуба. По всичко изглежда, че слуховете, че каталунците се отказват от футболиста на ПСЖ са верни и Неймар ще си остане на "Парк де Пренс". 

Instagram.com
26 снимки

"Кого бих избрал измежду Неймар и Лаутаро? И двамата, защото са отлични футболисти и винаги дават всичко от себе си. Но знаем, че бразилецът от ПСЖ струва много и няма да е лесно да си го върнем", заяви Сетиен. 

Мениджърът на каталунците не пожела да сподели повече информация за трансфера на Коутиньо, но се издаде, че ще опитат да убедят Меси, че отборът все още може да печели, което навежда на мисълта, че аржентинецът напоследък не е убеден в това. 

Gulliver/GettyImages
11 снимки

"Дали Коутиньо ще си тръгне? Рано е да коментираме, той все още е наш футболист, винаги сме го харесвали. Надявам се, че президентът Хосеп Мария Бартомеу ще остане, всички вярваме в него. Ще се опитаме да убедим Меси, че имаме печеливш проект за следващия сезон, защото разчитаме на него", заяви специалистът.