Въпреки че от дни се появиха нови спекулации за бъдещето на Барселона и по-специално на това на треньора Кике Сетиен, испанският специалист не е притеснен от това и заяви, че не губи нито секунда, за да се притеснява за бъдещето си.

„Това, което правя е да се съсредоточа върху следващият ни мач, който е много важен. Не отделям нито секунда да мисля за спекулациите. Знам, че има слухове около клуба, но трябва да съм съсредоточен върху своята работа. Не е първият път, нито ще е последният, когато резултатите не са добри и треньорът няма яснота за бъдещето си. Не можем да контролираме тази ситуация. Това е работата, която сме избрали и треньорите го приемат. Повтарям, не се замислям и за секунда върху това“, каза треньорът на катлунците.

Кике Сетиен сподели, че на срещата, която е имал с ръководството на клуба, не му е поставян ултиматум.

„Няма да разкривам разговорът, който проведохме преди дни, но наистина не възприех, че намерението на клуба е да ме махне от поста“, заяви испанецът.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.